PENDARAHAN

salam semua , sy dah buntu , sy dh bleeding 9hari , warna coklat ada merah ada siap pakej kluar ketul2 besar , pergi PAC doktor check xde la plk bleeding, bila dkt rumah selalu jadi , lepastu scan spatutnya 9w1d , tp baby ukuran 6w1d no fetal heart lagi. sy hidup dlm keadaan ketakutan hari2 sbb risaukan kndungan sy ni , doctor ckp dia xtahu punca bleeding ni , sbb check semua ok lg , tlg la sy 😢 , sy pos gmbr ni jgn la geli bantu la la sy , group ni mmg ditubuhkan untuk nk tnya psal pregnancy jgk kan

PENDARAHAN
2 Balas

Sis, dah ok? Harap2 yg baik saja.. Klu ada bleeding time pregnant, dinasihatkan berehat drpd 'bersama' suami.. Sy pun jenis pregnant akan ada spotting on off smpai skrg dh 23wks..

3y ago

sy dah sebulan keguguran 😢 , doakan sy dikurniakan zuriat secepat mungkin lg lepas ni 🤲🏻

kemungkinan darah lama sis. saya pun tak pasti tak pernah mengalami. semoga sis dipermudahkan segala urusan. Aamiin.

3y ago

sama2 sis