baby breech..

Sy skrg 34 weeks and doctor ckap baby songsang (kepala di atas) dia bg masa 2 mggu lg klu 36 weeks kepala x turun kene operate.. Sapa ada pengalaman mcm ni sbb buntu sgt..ada cara ke bg kepala baby turun kebawah...

1 Balas

Sis doa bnyk2..Bt sujud lama2 kalau nk bg bby kepala kebwah..Sye mcm tu jga bby xduk tmptnya..Tpi alhamdulilah trus kebawah ikut ade yg suh sujud lma2 mcm tu dan doa jga...Kalau xoperate dia refer ke pakar o&g dlu nk suh bby pusing..Klau xade pusing akan operate mcm tu...