Bayi songsang 34weeks

Assalam mommies. Please minta sesiapa share pengalaman baby songsang .. sy xnak czer 😭😭😭 skrg dh 34weeks.. ade cara tak mcm mana nk bgi kepala bayi kebawah sebelum 37weeks. Doktor cakap ade chance lg utk dia pusing.. #songsang ##ingintahu ##pleasehelp #firstmom

3 Balas

sy pun bby songsang 35week .. nnti 36week ada appoimnt kat o&g buat ECV pakar yg buat . mcm dia betulkan balik kedudukan tapi orng kata buat bnde tu buat baby stress .. harap² la berhasil buat ECV ..slalu buat senaman brjalan , sujud . smpai tgok youtube contoh senaman bby breech

msih ada peluang pusing... melain kan dh 37 minggu dia still songsang , nnti doc akan bgi tarikh utk serah diri utk czer, bnykkn kn bersujud utk bntu bby gerak msuk laluan

Pujuk baby