nak mkn apa

Sy dh preg nk masuk 7 ke 8 mnggu. Skrg tgh alahan kuat sgt. Mkn apa pun xblh. Sy dh takde tenaga skrg. Nk minta pendapat ibu2 yg lain, mknan apa yg blh kurangkan alahan mabuk sy ni.

12 Balas

masa sy 6 7 8 minggu tu sy pn sama, takley makan pape... sy mampu jilat2 asam masin asam boi je... pernah gak wat bilis goreng +cili+ bawang... tu je blh masuk... mkn bilis je sampai 2 bulan pregy.... benda lain mmg menangis je... sis cuba minum jus mamariam... sy pn minum... masuk 8 week alahan semua takde dahhh... mamariam tu sedap rasa mcm asam jawa... dia blh hilangkan alahan teruk... selera dan tenaga.. cuba laaa sis... Insyaallah blh... skrg sy baru 9 week😘😘😘