Alahan teruk

Salam mommies.... Sy pregnant 9weeks.. Smpi skrg sy xblh makan, xblh minum. Ramai yg suggest utk mkn sikit sikit, ambil buah n mnum sunquick. Smuanya xblh n keluar semula. Sy klu dpt mkn satu suap nasi 1 hri pn dh kira alhamdulillah. Ada x supplemen yg blh kurangkan alahan? 😭😢😢

2 Balas

Try consume esp dari shaklee... bagus utk memberikan tenaga dan mengenyangkan perut... berminat untuk mengetahui lebih lanjut boleh pm saya☺️ www.wasap.my/60197857093/Shaklee

saya ada baca ada yg try jus mamariam tu kurang alahan. tp kalau ada gdm maybe kene elakkan.. wallahualam. puan boleh cuba..