mohon sokongan emosi

Sy dh lewat priot 12hari.. belum ada kekuatan nak cek.. sejak 3bulan ni, MMG lambat priot sejak2 berhenti ubat perancang 6bulan lepas. anak yg bongsu dah 7y. Patutnya mesti gembira kan..? tp hati sy lak berbelah bahagi skrg.. boleh bagi kekuatan dan nasihat kat saya tak.,?

1 Balas

Insyallah kalau ade rezeki bby utk sis, bby tu akn bg rezeki n kgmbiraan utk fmly sis.. actually sy pun br sorg je ank..x berani nk ckp lebih2 cuma sy hrp nk mcm sis jarak bby jauh..