Priot awal tapi cuma 2 hari

Salam nak tanya, saya priot awal 4 hari sebelum due priot . Tapi 2 hari je . Agak heavy pada hari pertama tapi tak berketul . Hari ke 2 biasa . Ke 3 terus tiada . Selama ni mesti lebih 3 -7 days . Ada masalah apa apa tak rasa2 ? Btw , 2 minggu sebelum priot upt sy positif . Tapi bila check lagi negatif . TQ :)

2 Balas

Upt awal, 2 minggu sebelum period dah dapat upt positif ?? Cuba masukkan gambar upt dekat komen.

Ni yaa

5y ago

Oh yeke . Tak buat lagi sbb dah priot awal . Igt tggu due baru nk try lagi yg lain . Lagi two weeks sy try lagi brand lain 👍🏽