Keputihan atau darah

Sy dh check upt beberapa kali double line positif..klu ikut tarikh last period dh 4w ++..tp semenjak smlm sy dapati ade spoting kt panty liner..sy xpsti adakah ni keputihan atau drh ye?sy tkut sbb sy prnh dua kali keguguran sbb bleeding sblm ni..mula2 drh skit je brhari2 pstu gugur..jd sy tkut prkara sama trjd lg..sy keliru

Keputihan atau darah
14 Balas

sama sya dua kali keguguran . alhamdulillah yang ke 3 selamat .. 3 bulan pregnant alhamdulillah takde masalah . nak masuk bulan ke 4 bleeding then kuar macam ni .. sy g klinik swasta .. then doc tu pesan . awak dah tahu sejarah yg lepas awak mudah gugur sepatutnya die cakap kena. on ubat kuat rahim awal2 lagi .. then dekat sebulan juga sy keluar coklat2 . alhamdulilah masuk bulan ke 5 dh xde . and now baby sy dah 5 bulan ♥️

1y ago

alhamdulillah..sy dh check tp Dr bgtau dh ade heartbeat br Dr leh bg ubt kuat rahim..sy pnye br lg kntung pun xnmpk lg..kena dtg scan lg dlm masa dua minggu nk tgk ade kntung x..hrp2 kndungan kali ni slmt dan sht la..sy risau sgt kejadian sblm ni berulang lg..smoga kndungan awk pun sht2 je dan slmt brsalin ye 🥰