Keputihan atau darah

Sy dh check upt beberapa kali double line positif..klu ikut tarikh last period dh 4w ++..tp semenjak smlm sy dapati ade spoting kt panty liner..sy xpsti adakah ni keputihan atau drh ye?sy tkut sbb sy prnh dua kali keguguran sbb bleeding sblm ni..mula2 drh skit je brhari2 pstu gugur..jd sy tkut prkara sama trjd lg..sy keliru

Keputihan atau darah
14 Balas

ni keputihan sis. hari tu sy g checkup dr ckp keputihan warna kuning ni normal sbb gangguan hormon dlm bdn kecuali bercampur darah, gatal, atau pun kencing terlalu sakit. sbb tu ada jangkitan kuman. sy keluar mcm ni smpi dr seluk guna speculum sbb nk ambik sample. skrgni ada jugak keluar mcm ni tp sy biarkan je sbb dia x kerap atau byk. x gatal pun. jnji kena pastikan sentiasa bersih vagina tu. tp kalau da tukar warna coklat better refer doc ye sis.

1y ago

ok..xpe la mlm ni sy gi klinik check..Dr ade bg ubt ke lps check speculum 2?