Keputihan atau darah

Sy dh check upt beberapa kali double line positif..klu ikut tarikh last period dh 4w ++..tp semenjak smlm sy dapati ade spoting kt panty liner..sy xpsti adakah ni keputihan atau drh ye?sy tkut sbb sy prnh dua kali keguguran sbb bleeding sblm ni..mula2 drh skit je brhari2 pstu gugur..jd sy tkut prkara sama trjd lg..sy keliru

Keputihan atau darah
14 Balas

Keputihan. Spotting warna lebih kepada warna pink, merah dan coklat. Sebelum tu tolong set gambar ke NSFW. Terima kasih

1y ago

baik..dh edit ☺️