keputihan

Sy dh 7 week 2 day keluar ke putihan byak Ada color kuning seakan hijau ade keluar putih skli dgn air...normal ke mcm tu di awl prgnt..sory tanya soalan yg mengotor ckit..

1 Balas

Selalu yg saya tau putih atau kuning cair tu xdak apa...kcuali kalau kita rasa gatal2 pedih atau sakit msa cuci yg tu ada jagkitan kuman. Klu warna hijau tu mmg konfem jgkitan kuman. Kena cek doktor.. pregnant lagi xboleh abaikan bnda2 cmni..kna jumpa doktor cpt tuk rawat