keluar cecair putih

hai ibu2,maaf kalau soalan ni sensitif,saya nak tanya..ada tak yg pengalaman mcm sy,keluar cecair putih banyak selepas bersama suami,sampai pagi bila bangun tidur air tu masih meleleh keluar😂,warna putih susu...tu keputihan ke ya? atau mcm mana? sy prgnant 11weeks..

4 Balas

if awal pregnant , dielakkan untuk bersama sis . Sebab tidak digalakkan untuk awal kehamilan kita bersama . Boleh jadi keguguran ( berdasarkan pengalaman saya handle patient ) . Then tidak digalakkan bersama awal kehamilan disebabkan Janin itu baru nak menjadi . Risau kandungan tidak menjadi .

air suami awk buang dalam ke?klau buang dlm memang dia akn keluar balik😂atau memang keputihan sbb normal mengandung keputihan banyak

Tu lebihan air mani suami tu sis. Saya sejak bleeding bila bersma di trsmeter 1, trus stop skjap. Sekali tu ja la, tak berani.

air mani husband awak tue sis.😂