Cecair keluar kuning dan banyak

Saya dah 2 kali keluar cecair kuning tapi dia runny bukan macam keputihan tu. Masa first time keluar dia putih jernih takde bau. Lepastu dr cakap takde apa apa. But now lepas 3 minggu dia keluar lagi cecair color kuning cair ada bau sikit. Normal ke eh?

1 Balas

keputihan. air ketuban dia jernih mcm air paip & tak berbau. kalau berlarutan, boleh ke klinik utk doktor cek & ambil sampel. takut2 ada jangkitan/gbs.