Keputihan color coklat pada trimester ke 3

Hi, sy sekarang pregnant 31w.. Sebelum ni keputihan color putih or kuning tiba2 lately keluar color mcm coklat. Adakah normal?

1 Balas

Sama dengan saya. Saya 30w. Tapi dari 25w keputihan saya macam berselang. Sekajap putih lepas tu dua tiga hari lepas tu coklat. Esok tu putih balik. Masa 28w ada bagitahu doc KK. Doc buat swab lepas tu bagi ubat insert. Now 30w dia jadi balik 😂

2mo ago

29w sudah check tunggu result.. next week next appt kk pulak..