keputihan ..

as salam momy2..normal ke klu kite prgnt..kputihan kdng2 kluar mcm ketul2 tu..color putih susu..ble pkai pnty xde plok..biasa je..sy bru kluar kputihan mcm tu kemarin dlu..skrng dh xde..

1 Balas

keputihan kalau waktu pregnant agak bahaya. sbb jangkitan kuman pd bayi dinamakan GBS. sbb sy pernah melaluinya. kalau bnyk and menyebabkan gatal better go to clinic and check GBS tu.

5y ago

ooo..sy xgatal..xbyk..cme kemarin dlu je kluar yg ketul2 dlm 2,3 ketul..