keluar keputihan warna coklat cair

Sy dh 7 minggu 5 hari,normal ke kalu keluar keputihan warna coklat muda☹️

1 Balas

Berlarutan (hari2 kluar or mcm mne?) klu skali or 2 n then hilang its ok... Tp klu hari2 kluar, better refer your docter... Sbb pernah trjadi dkat sy, ad coklat kluar tp dlm 2 hari mcm tu.. G jmpa dokter, kne thn wad... Dokter cek2, lpastu dokter cek smua ok... Dy pn pening knp jd mcm tu😅🤣... Last2 dy sruh balik #TAPSupermoms

3y ago

ok dh awk tq😬