Keluar keputihan tapi warna coklat

Normal ke 5 weeks tapi keluar macam keputihan tapi warna macam coklat2 cam tu #bantusharing #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

normal sis.. mungkin itu maksudnya yg sel baby telah selamat di senyawakan ..dia da start menempel ke dinding rahim so ada light spoting sikit. tetapi tak normal jika sis alami pendarahan keluar yg coklat2 tu secara kerap .. baik gi clinic check

1y ago

nak tanya..kalau 18 minggu keluar keputihan coklat jgak?? normal ke tak?? pagi td warna putih ..ptg ni tetiba coklat ..coklat pudar mcm tu..normal tak

normal..bykkan rest

2y ago

Lega dengar, tq 🥰