28w keluar keputihan warna coklat

hai mommies, kalau kerap keluar keputihan warna coklat macam ni normal ke? korang pernah tak? #28w4d

28w keluar keputihan warna coklat
6 Balas

x normal awak. sy pernah macam ni last pregnancy time 28wks. lepas tu, cek pakai mulut itik, dctor cakap mybe keja kuat sgt. bleeding lagi 30wks, cek pakai mulut itik, dctor nampak ada cervical erosion. sy beranak 34 wks, bleeding jugak. lps tu, tba2 ada pre eclampsia onset.

tak normal ni awk, awk kne pergi hospital ok? sy dulu anak 1st turun lendir dgan darah ni terus pergi hospital ..smpai sana perut sy sakit sgt nak beranak ..anak syurga😔anak no 2 Kali ni sy jaga betul2 takut kuman.. moga dipermudahkan urusan awk ye .

1y ago

masa tu awak berapa weeks ya? minta maaf tanya

Nmpk mcm bukan keputihan coklat ni, ni mcm keputihan + bleeding sbb warna dia xnmpk mcm coklat tp kemerahan. Ni x normal ye ibu, segera jumpa dr dan minta pendapat dri dr. semoga dipermudahkn smuanya..

Pergi hospital bahagian emergancy sis, nnti dorg bawak ke PAC, Insyallah doc akan cek semuanyaa. Semoga dipermudahkan

tak pernah. tak normal awak, pergi check tau untuk kepastian.

hi sis, mcm mna keadaan sis skrg ? dah jumpa dr ke? ingin tahu