Sy dh 5 kali keluar macam cecair koko.. selang sehari keluar.. kandungan sy baru 8minggu 4hari.. adakh normal?

Sy dh 5 kali keluar macam cecair koko.. selama sehari keluar.. kandungan sy baru 8minggu 4hari..

11 Balas

Sama. Sy pun tiba2 keluar darah coklat smlm. Sy terus pergi kecemasan. Doktor cek pintu rahim msih tertutup. Scan nmpk kantung tpi degupan jantung baby xjelas. Doktor ckp tu proses penempelan. Selasa ni review buka buku klinik. Harap2 baby sihat2 sahaja.