Keluar cecair warna koko gelap di usia kandungan week 11. Adakah bahaya?

Hi semua, skrg sy preggy week 11, 2 hari... sy perasan ada keluar cecair koko gelap di panties... seperti dlm gmbr yg sy attached kat bawah.. adakah ini darah? Apa perlu sy buat? Adakah bahaya utk kandungan sy? Buat masa skrg tiada simpton sakit perut atau apa.. #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom

Keluar cecair warna koko gelap di usia kandungan week 11. Adakah bahaya?
6 Balas

tq semua pada yg reply post sy ni.. alhamdullillah skrg usia kandungan sy dah 5 bulan nk masuk 6 dah.. alhamdullillah beby selamat...mgkin haritu keluar spotting mcm dlm gmbr tu sbb baru balik dr genting highland..

sekiranya keluar cecair selain keputihan better awak pergi klinik atau hospital. Benda begini tak normal ya. Hope urusan awak permudahkan

Ancaman keguguran. Saya gugur anak kedua macam nie mula² keluar lepastu keluar darah fresh then keluar kantung 🥹

sis prgi hosp trus, saya mcm ni la bln 7 ritu sblm miscarrige.. ingt biasa je.. sbb org ckp normal

Saya syorkan awk pergi hospital trs. Pergi dkt emergency. Bgtau nurse yg awk ada kluar spotting.

Pergi klinik ya.