Sy dh 5 kali keluar macam cecair koko.. selang sehari keluar.. kandungan sy baru 8minggu 4hari.. adakh normal?

Sy dh 5 kali keluar macam cecair koko.. selama sehari keluar.. kandungan sy baru 8minggu 4hari..

11 Balas

Sis boleh terus ke hospital untuk check. Lepastu..Sis kena bnyk rest..Awal² ni biasanya bed rest for few days. Mcm saya kena dulu. Doktor bagi saya ubat kuatkan rahim. Alhamdulillah selepas tu ok.