39 Week 3day

Sy dh 39 week 3day..boley kew sy mnum air tebu?

33 Balas

minum Jew sis, dah hujung2 nie takyah risau nak makan n minum apa2 pun.. nanti dah beranak nak kena pantang n berdiet..

kita sama..nenas pun saya makan..sbb nk cepat bg bby klua😅

3y ago

ada sape2 blh bntu bg tips x..due sy 9/12 ni..esok 8/12 g kk utk doc scan bby..mcm2 sy dh bt senaman pas subuh..nk bersama suami xleh coz sy dh de kt kg..sy dh lme xbsama sejk 20/11

Boleh sbb dkt nk due dh kn sis😂✌

saya dah 39week 1 hari...dok qasa sakit sikit-sikit dekat ari2 normal ka...anak sulung

saya pun due date 21/9.. belum ada tnda2..risau jugak ni

2y ago

saya pun sama tarik jangkaan 3/9 nie tpi takda tanda" lgi

Sya pun sma 3 hri lgi nak dekat due 30/8 tpi masih belum ada tanda nak bersalin nie ank ke 3

Boleh je sis. Dah nak bersalin boleh je. Cuma berpada2.

kalu rase waswas...baik xyah minum...risau baby jer...elok minum air kelapa muda sis

sama la kita..tarikh 21/9..belum beranak lgi

3y ago

due 30.9..

saya dah 39week makan durian

3y ago

da bersalin ke?