39 Week

Sy dah 39 week takde sebarang tanda2 nak bersalin lagi. Doakn smoga dipermudahkan. Takot kena induce

7 Balas

Saya 39w dah terasa sakit2... Gi hospital doktor check bru buka 2cm... Tp kena balik 25.7 kena serah diri trus masuk wad.... Doakan saya ye selamat bsalin nty...

3y ago

saya pun due 25.7...sekarang perut rasa mengeras jak...tpi mci ble tahan lgi.,kena p hospital juga kh

sama la kita xde tanda2 lagi ..klau xde jgk 3hb dh kena serah diri ..ank pertama ni semoga dipermudahkan la urusan kita semua ea amin²🤲

sy due date lusa 22.7.. cuma ade sakit2 yg boleh tahan lg.. kontraksi berterusan xde lg..

3y ago

saya due date 25.7 NIE...

Saya 39weeks 4 hari still takde tanda lagi😊

semoga dipermudahkan segalanya

4y ago

Amin thanks ye

saya punnn sekarang!

amin