30 minggu hb tiba2 turun.

sy dh 30 mnggu tp hb tiba2 turun kpd 10.4. sy x skip ubat tmbh drh. mkn dging pun selera. tp knp hb sy low pulak . hri tu 11.1 skrg turun lg ke 10. apa yg bt hb sy low ??

2 Balas

Try mkn jambu batu pulk. Saya pun mcm awak time preggy mkn ubt xpernh skip daging sayur mkn je hati ayam pun mkn je .. Tp tu la ttap bcaan dekt skala 10 . Lepas mkn jmbu batu baru naik hehe

4y ago

Alhamdulillah ubt tu berkesan dekat awak . Dulu saya pun mkn zincofer HB ttap bawa 11 huhu