Emosi Terganggu...

Sy dh 17 weeks... Smggu sblm ni mcm dh ok alahan. Tiba2 masuk 17 weeks dtg balik dah. Mkn je muntah... Ke alahan ni ikot emosi ibu? Sbb sy tgh bersedih dgn sikap suami... Tiap mlm sy nangis. Kelmarin p cek kk hb naik ok.. Tp bila dh nangis sepanjang mlm, automatik rasa nk pitam esok tu. Smlm husband tiba2 cari pasal.. Biasa la emosi ibu mengandung ni cpt sensitif. Asyk duk pikir je... Mkn pun jd xlalu. Paksa jgak mkn sbb pk baby tp muntah balik semua... ??

1 Balas

Alahan berbeza setiap org. Tak semestinya ikut emosi. Dugaan masing² tak sama. Sy alahan teruk sampai 22w baru okay, baru ada selera mkn. Tp masuk 29w alahan datang semula. Jgn fikirkan sgt benda diluar kawalan kita. Belajar utk redha. Time pregnant mmg emosi tak stabil.