Hb drop jadi 10.9 (17weeks)

Sebelum ni sy mkn ganilia (masa alahan) hb ok 11.5 masa bukak buku pink. Pastu nurse ada bg suh mkn zincofer. Next appoinment hb drop 10.9 & nurse suh tukar maltofer sbb sy muntah kdg². Tapi bila refer doc dia paksa jgk mkn zincofer tp mkn 4jam after bukak puase. Smlm dh try mkn sblm tido tp dtg jugak loya bila bgn sahur ni😭any suggestion drp mommies?#ingintahu

1 Balas

Saya sepapan abis mkn zincofer..tp mkn je rasa loya nk muntah..memang x boleh makan ubat tu..saya tukar makan obimin plok..

2y ago

Sy x bgtahu lg..tp sy ada ckp aritu kat doc..kalo sy x leh mkn gak..sy terus g beli obimin..