ubat calcium

Sy dh 12w, n skrg sy xboleh langsung nk minum susu, so tadi g farmasi, dorg cadang kn ubat ni, sy tak pernah dengar pasal ubat ni, so nak tanye boleh ke makan ubat ni tanpa tanye doktor dlu??

ubat calcium
1 Balas

klu farmasi nie sllu kte bgthu nk ubt calcium utk preggy dia bg berdsarkan docnya kt situ..Cboleh bg sbrngan..Dan elok je tu..Sye mkn ubt calsium jga tpi jnis lain xade tnya doc sb klu frmasi sb dh bertauliah ade doc jga jaga