ubat kalsium

Salam mommy semua ...nak tanye ni ke ubat kalsium untuk ibu mengandung..sebab sy xbole minum susu..

ubat kalsium
1 Balas

Wsalam.. Yep sis tu calcium plus vit2..tp kalau nk amek calcium shj bole cri calcium je.. Sy pon amek calcium calterate xde tmbhn vit lain..

5y ago

Yeke sis..tapi farmasi bg sy yang ni..sis ade ke contoh ubat kalsium yg sis makan..sy first time..nak mkn jadi was2 lak..hihi Bile sis dah terangkan..lega saya..