hb low

sy dah masuk 7bulan. hb 8. kepala da kerap sakit. rsa nk pitam. btw sy baru okay dr morning sickness. baru boleh mkn sikit2. doc tak bagi puasa dulu. risau kesihatan ibu dan baby. tlg doakan sy dan baby okay smpai due date nnt ye

1 Balas

amalkan jus mamariam sis , time sy preg pun sy amalkan jus tu , syukur hb xpernah low , badan rasa bertenaga buat kerja rumah sampai bersalin , bersalin pun tak smpai 15 minit bby dah kluar , ni baby sy