hb low

Sape kat sini ade pengalaman bersalin time hb low...saya ketakutan...sbb doc ckp mcm2...due date sy 23hb ni...tp hb xnaik2..sy cuma nk tahu je..ok ke klo hb low nk bersalin nty?

2 Balas

Ank kdua sy hb low.. Mkn ubat xjln, last kena cucuk seminggu tu.. Lebam pn redha ja demi anak.. Then masuk ot utk ceaser, sbb ank besar.. Bleeding pula dekat 2l,msa tu dh rsa nyawa2 ikan dah.. Penting hb tu sbb tkt jd mcm sy, bila bleeding byk risiko mcm2... Tp alhamdulillah, baby ok, sy plak lps hari kdua bru msuk ward.. Sbb bleeding byk, hb lambat naik lps bleeding, bhgian perut sakit tlampau..

low tu berapa hb nya? sy sblm deliver anak 1st hb 10.3 je ..

2y ago

sy skrg 38w hb 10.4 ye. risau. akak ok ke hb low masa brsalin