Sakit Badan

Sy dah masuk 31 weeks sekarang. Ada tak kat sini yang alami sakit belakang dan sakit bawah payudara?? Tau tak bagaimana nak buat untuk mengurangkan sakit tu??

1 Balas

Sy dulu pun macam tu, start pregnant sampai bersalin. Sakit pinggang, punggung and belakang. Try urut macam tu je lah, tapi lepas bersalin terus hilang sakit semua tu.

5y ago

Nak tanya sis, sis ada jangkitan kuman dekat pundi / air kencing tak masa mengandung tu?