Sakit Belakang

Hai semua, nak tanya sikit 👉👈 Boleh ke mengurut (massage) pregnant 20 weeks ? Sebab lately ni sakit belakang la. Baring mengiring pun rasa sakit. Badan kena sandar atau baring melentang je.. Masuk keja kat offis bila duduk 5 minit dah dtg sakit belakang tu. Kalau urut ada side effect tak ye ? 😢#pleasehelp #firstbaby #ingintahu #firstmom #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

Cari back support letak kt tmpt sandar & kusyen lapik duduk. Rajinkn jalan pi pantry or toilet renggangkan bdn. Mengurut xdigalakkan sbb ada certain minyak x sesuai & situ mmg area sensitif.

2y ago

esok saya cari.. terima kasih awk.. 🤗

jgn urut sebarangan yer.

2y ago

Wahh.. kk di sini takda pula ajar.. 😢