Spotting dark brown/pinkish pregnant or not?

Hi, nak tanya. Kalau spotting dark brown sometime pinkish possible pregnant ke? Check upt negative. Harini spatutnya day 1 period tp xperiod lagi. Spotting dah lbh 2 weeks.

3 Balas

Salam sis. Samalah situasi dengan saya. Irregular period. Dah spotting almost 2 weeks. Check UPT 3 hari lepas, samar-samar double line. Semalam terang double line. Pegi clinic, scan, awal lagi doc kata. Tak nampak apa apa. Pagi ni check, double line but samar and lambat keluar. 2nd opinion check klinik lain, doc kata early pregnancy. Scan tak nampak apa jugak. UPT klinik pun buat, samar-samar results. Kena pegi balik 2-3 weeks check. Tapi spotting almost 2 weeks dah. Risau 😩

5y ago

Sama la kita tp sy baru 6 hari kuar spoting. Tp memanjang -ve. Sblm spotting tu +ve faintline cmne awk skrg?

Kena buat upt sis. Baru dapat confirmkn. Nanti lepas semnggu sis try lg skali buat upt

5y ago

okay. lg seminggu sy buat lagi. thankyou sis

sis boleh update x, skrg sis preggy ke mmg period abnormal. sbb sy sdg alami hampir sama dgn sis

5y ago

sy pon period long cycle 😅 susah nk tau pregnant ke x, bila waktu subur pon susah nk kira