+ or - upt

saya lewat period 104 hari dah.. 3/8 kluar brown spotting..tompok sikit je kt sluar dlm..ingt nk period..tpi pas pd tu x da darah..just cklat shj..test upt , cmni hasilnya

+ or - upt
7 Balas

104 hri mkn puan sdg mnglmi mslh period tdk regular dah.. sblm ni xprnh trjd bgini.. cek balik punca2.. ada stress yg mmlmpau ke. kenaikn berat bdn brlebihn ke. period trggu krn mslh hormon. jg mkn. hntikn gula n kurgkn karbo. amlkn gya hdup siht. kawal stress.

Macam sy sis.. 6 bulan lebih x period.. Last g hospital.. Die bg ubat turun darah.. Sbb bila cek asyik - ve.. Die bg ubat sbb die kate klu darah period lama x turun pn bahaya jgk.. Blh jd cyst atau pcos..

Jumpa dgn doktor ya sis atau boleh google supplement untuk normal kan period dn bykkan mkn makanan sihat. Semoga dimurahkan rezeki utk dpt zuriat. Aminnn

lama sgt tu period lewat. Baik cek doktor sis. Biar dia scan.

cek doktor

Negatif