~ Sy dah 9week. Seorang yg bekerjaya yg memerlukan tenaga yg banyak, adakah akan mengganggu kandungan? Tp bukan angkat benda2 berat lah. Cuma banyak bergerak je. Mohon nasihat & pandangan. ^^

2 Balas

Jangan terlampau lasak dan ganas masa berjalan atau apa apa . Lepas tu tahu limit awak sampai mana . Kalau dah penat rehat jangan paksa diri bekerja lebih dari had . Take care

5y ago

~ Baik. Trime kasih sis. 😊

Selagi tak sakit perut atau tak keluar darah.. thats mean okay.. tapi perlu berhati hati supaya tak terjadi begitu ya

5y ago

~ Ok noted sis. 😊