Nak mintak pendapat adakah saya masih bole menyusukan anak sy yg pertama walaupun sy sedang hamil?

Anak saya full breastfeeding. Adakah dgn menyusu anak yg pertama mengganggu susu anak yg di dlm kandungan?

2 Balas

saya pun berada dalam kes yg sama mcm sis..nak tahu jgk pndapat2 semua ibu2..ank sy baru 1thn 3bln, full breastfeeding..

pglman sya, nurse akn mnta kta stop susukn ank, alsan xpsti pla, maaf kalo soaln da lma 😊