hi. perlunx sy check upt?

Hi. Sy dah 4tahun berkhwin. Period sy x lah teratur tapi akan ada setiap bulan. Kadang kala saja 2 bulan sekali.. tapi kali ni last period sy 11 jan 2020. Sy bukan takut nak cek.. just sy penat kecewa?last week sy alami pening pening sebaik saja bgn pgi. Selama seminggu juga pening waktu pagi.. and now dah lega.. should i cek..

2 Balas

blh je sis utk check. incase sis x buat, then sis buat kerja berat until effect baby lagi ssh in future right? so better do sblm menyesal kemudian hari..

Check je cepat2 , saya sehari lewat period dah terus check .