Period tak teratur

Sy period tak teratur, 2 bln sekali. Lately asyik pening, mual, td saja test sekali naik double line. Mslhnya, sy memang tak ingat langsung tarikh last period. Mcm mana yer ibu2 sekalian 😔

2 Balas

sis awak period 2 bulan sekali mcm mana ? first datang awl bln lepastu hujung bulan ke ? darah banyak tak? sebab saya last month mcm sis jgk

takpe sis, nanti ckp dkt nurse awk tk igt. nanti due date ikut usia kandungan yg scan dkt klinik 😊