Lewat Period 10 Hari,tapi UPT - ve

Assalamualaikum n hai semua.. Sy berumur 30 tahun.. Mempunyai 2 org anak lelaki.. Paling kecil ank sekarang umur 4y..akhir Dec 2019,kami merancang utk 'tambah anak'.. Setiap bln period sy boleh di katakan teratur.. Cume kadang lewat 2 ari, kadang awl 2 ari, mcm tu.. Tp sejak January period sy alhamdulillah teratur.. 1st day last period sy bln lps 21 May 2020,dan sehingga harini sy masih belum dtg period..mase smp date sepatutnye period, sy mmg ad rase mcm nk dtg segugut, perut pinggang sakit mcm nk dtg period, tp xperiod2 pn.. Sejak akhir2 ni sy rasa mcm nk demam, pening kepala bpusing je.. Bile berdiri rase terhuyung hayang, mule rade mcm nk muntah.. Tp subuh td sy cek UPT, result negative..sy bace2 ramai ckp cek lepas 14 hari, tp biase la prasaan excited sgt kn nk cek.. Last2 kecewa.. Huhu.. Arini pn sy amik cuti sbb xlarat sgt.. Bole share pgalaman momies kt sni?

1 Balas

seeloknya puan berjmpa dgn doktor and ceritakn tntang mslah puan..dri situ doc boleh ambil darah puan urine test and soo on..so apepon better jmpa doc..dpatakn rawatan dahulu puan..