sakit perut ,tanda bersalin??

sy dah 39w3d.tp xde tanda keluar darah mcm 2 anak sblm ni. tp setiap mlm mmg akn rasa sakit perut mngeras,cramp,senak..tp xla kuat mcm contraction tu.slow aje la rasanya. tu tanda besalin makin hampir ke camane ye? Blh ke klu nk pegi hosptl serah diri klu setakat sakit sikit2 mcm tu?

2 Balas

Kalau sekali dgn sakit pinggang tu maybe contraction...sy pun ms anak 1st keluar darah, tp anak 2nd takde tanda apa terus contraction. Better pergi hospital check kalau ada bukaan.

Dekt nk bsalin mmg bby kerap mngeras... Klaw gi hsptl pn xde bukaan lg doc akn suh blk.. Pegi klaw dh turun tanda jer..