Perlu ke hospital ke tidak??

Hi mommies, hari ni sepatuttnya due date saya, tp xde turun tanda lg.. doc bg semggu lg, klu tak skit jg baru serah diri.. tp sejak ptg td, perut rasa sakit, baby asyik mngeras je.. skrg baby asyik mngeras 5 minit sekali.. tp xde kluar lendir atau darah lg pon.. Sakit x lama, skjap je, lepas tu hilang.. lepas tu datang blik.. confius ni contraction betul ke contraction palsu..

2 Balas

Baik terus ke hospital la sis...kita x tau apa jadi kat bby dlm tu..mcm kwn sy bru2 ni dah lebi due,sy yg suruh dia pegi hsptl...sykur mlm tu jg dia bersalin tp czer la sbb bby dah lemah dlm perut,klu kwn sy tu lmbt2 dtg hsptl lg x tau la pa jadi kat bby diaa..paling best dia dpt bby merdeka..😆😆😆

Kalau sekali sakit pinggang, n makin kerap, mungkin contraction betul. Kdg2 tanda mmg xada terus contraction