37weeks 4days

Hi, sy dah 37minggu,tapi masih tak de tanda tanda nak bersalin. Normal ke ni. Hmm risau nya. Berat bby skrg 2kg

11 Balas

Sya 38w skit2 dkt tulang miss v tu.. Kdng klu skit smpi mngis skit yg tramat sngt..x tau tu tnda ka atau x..hehe..baring x blh dduk rsa mcm pnuh ja dkat bwh ni..smoga dipermudakn bt kta smua..Aamiin

4y ago

Sya skit rsa dkt tulang miss v tu..kdng dktr ckp klu bby mngeras2 pn tnda2 mau bslin jga..

norml je sis...Sb btul2 bersalin anggaran 37-40w..So sye pernh 39w bru ade tnda bsalin...Bnyk2 doa dipermudhkn..Nk bkaan cpt bnyk berjln ktuk ktmpi n jln itik...

Haha...I feel you. Semakin dkt ngan due date semakin anxious we’ll be. Relax and monitor movement baby 😊. Insha Allah your angel wil arrive soon 😊

saya dah over due..hri ni 40mnggu 1hari.. due semalam.. tp masih blum ada tanda2 nak bersalin.. lagi risau😅

Rajin2 buat snaman ye sis..spya bby trun kebwah..n jln mudah buka..moga diprmudhkn urusan sis n bby..amin

Rajin berjalan sis. Kalau nurse saya dulu bagitau nak cepat bersalin kena Rajin bersama dengan suami 🤣

Normal lah.. 😅😅 ada yg lahirkan awal.. Ada yg genap 40 minggu baru bersalin.

Saya 39w4d pun blm ada tanda2 lagi ni sis. Takut jugakkk 😭😭

Normal. Nanti dlm 39-40 minggu akan ada tanda2 nak bersalin

Normal tu..sy hr tu bersalin lewat due 1 hari