cirit birit 37weeks

Hi mommies mommies! nak tanya normal ke selepas makan terus membuang? Berkali ya 😂 Ke tanda tanda bersalin ya? sekarang dah 37weeks 2 days. First mom, risau pula. Ada yg sama tak?

1 Balas

benda ni jadi kat sy tahun lepas 🤣 tanda bersalin tu sis, sy makan mcm biasa je, tp mlm tu start membuang byk kli .. sy pun first mom xthu lgsg tu tanda, esoknya mmg weekly checkup, doc scan ape semua tgk2 ketuban dah kurang, doc suspect leaking time sy cirit tuu .. terus naik ambulan ke hospital, 2hari pastu bersalin 😅

4w ago

sy mmg setiap hari membuang .. tp time nk bersalin tu, byk kli start 10mlm tu smpai nk dkt subuh .. mmg xtidur lgsg sis .. smpai perut xde isi nk buang dh, kluar air je ..