37minggu 5hari

Hari ni 37minggu 5hari. Ada yang dah bersalin ke? Atau ada yang dah keluar tanda² ? Sy dah start keluar tanda. Ada geng kee? Risau pulak. Rase macam awal sangat 😅😅

2 Balas

hehe, jgn risau sis..xawal sgt pon, okay dh tu🥰 plus dh ramai yg bersalin time 37weeks🫶🏼 nnti sis pantau je kalau ada sakit contraction kerap atau pecah ketuban terus ke hospital ya, sbb ada org ambik masa jgk even dh turun tanda, ada org kejap je..sy ni due 20/1 tp xde sebarang tanda lg😂 ada lg sminggu hope x overdue🥹🤲🏼

1y ago

yeke? sy due 31/1 tp alhamdulillah pg td dah selamat bersalin 😅

Saya harini 37 minggu 5 hari. Dah lbh kurang 4 hari keluar darah sikit2 tp xde contraction lg... Menunggu hari lg.. Hehe

1y ago

tak lama la tu. sy pun keluar spotting semalam, takde sakit jugak. pg td dah selamat bersalin pun 😅