Tanda Tanda Bersalin

Hi mommies.. Nk tanya, saya confius pasal tanda nak bersalin.. Saya dah 37weeks 4days.. Anak pertama.. Harini saya rasa sakit dekat bahagian bawah perut setiap kali baby bergerak.. And ada keluar air sikit sikit.. Tapi takda rasa sakit yang kuat, and takda keluar lendir berdarah..Adakah itu tanda nak bersalin?

1 Balas

Kluar air skit2?? Ade bau x?? Takot leaking ketuban tu sis.. Cek spital cpt2 sis.. Sy ank no2 pun leaking ketuban.. Huhuu.. Leaking ketuban pkol 3pg, besok nye tghri bru p spital, cek jln da bukak 3cm, xde rase sakit ape pun mse tu.. Mlm lps isyak bru sakit, n pastu bsalin..

3y ago

kalau mcm saya sis , kalu pegang bahagian miss v ada basah sikit, tapi bukan air kencing la.. ada ka tu leaking ketuban juga