assalamualaikum....

hi.. sy dah 36 minggu masuk 2 hari 1jam lagi. sblom ni memang ada kerap mengeras..tapi start kol 5 ptg. tadi bila betul2 mengeras berserta sakit ..sy jugak kerap buang air besar walau sedikit je.. pinggang dah rasa sakit.. bawa saya sudah sakit sampai kelengkang rasa sengal..perlu ke sy g hospital..atau tgu esk sebab esk check up . baby gerak ok.. xda masalah.. sy kdg keliru walau ank masuk 4 ..

1 Balas

waalaikummussalam hai sis heheh saya belom ade anak lagi cuma kalau rasa risau prgi la check utk langkah berjaga jaga, jika everything is fine. baby pon gerak okay. sis tggu je esok ye, semoga urusan bersalin sis dipermudahkan, semoga sis dgn baby selamat ye, yg pnting wktu deliver baby tu sis kena jaga nafas. takut sis penat pulak. heheh saya teringin nak ada pengalaman cm tu tapi Allah belom bagi lagi rezeki tu kat saya, sebelum ni ada tapi sekejap je dalam perut, usia 2 mnggu dh gugur. Akak stay strong k! Akak jgn bergerak sgt. Kumpul tenaga ye 🌸😘