37w 5hri baby kerap mengeras tapi sakit kat bawah tempat czer tak sampai atas perut

hello semua,nak tnya confuse pula baby sy tiap jam nengeras waktu malam sampai sy xda tdur sebab sakit bahagian czer lama nak gerak pun sakit ,siang pun kerap mengeras juga tapi sakit tu bukan sakit contractions lebih kepada sakit sebab tekanan kat tempat czer tu , perlukah sy pergi PAC sbab baby kerap mengeras? bahaya ke jika baby kerap mengeras.. setakat ni tanda2 bersalin tkde lagi

2 Balas

saya pon skrg 37 w..baby pon kerap mengeras..tpi selagi x de tanda2 nk bersalin saya x nak pegi lgi hosp..kdg2 brickston je tu😅

1w ago

betul2..baik lyn contraction kt rmh..bleh rilex2 lgi dgn tenang🥰

mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

1w ago

Aminn