Kerap mengeras tapi tak sakit

sy dah masuk 39minggu 5hari. semalam cirit dari pagi sampai ke petang. lepas je dari cirit baby kerap mengeras sampai laa pagi ni asyik mengeras. rasa perut tak selesa + sakit ari ari + tulang punggung + pinggang belakang. lepastu nk kencing ad spot warna coklat tp tak terang sangat. anak sulung, sakit masih boleh ditahan & mengeras pun sengal tuu masih boleh tahan. patut ke sy pergi hospital atau tunggu sakit tuu betul betul tak boleh tahan? ada tak mom situasi mcm ni? buntu. #SeriusTanya #ingintahu #bantusharing #newmom

2 Balas

pergi hospital sis semoga dipermudahkan segala urusan sis bersalin

Pergi terus please