bby songsang

Sy dah 35week..normal ker bby still dok kpala d ats

10 Balas

Sy hari tu 35 week kepala dok atas lagi, doctor ckp boleh pusing..last2 dah 37 week x pusing jugak dan akhirnya bersalin secara czer bulan lepas. Semoga dipermudahkan sis, bnyakkan bdoa ye😊

sye ank second camtu..tapi rajin mnonjeng mcm sujud tu...baring sambil usap2 pujuk2 baby suruh pusing..main lampu touchlight kat perut bhagian bawah...moga sis dpmudahkan bsalin..

Sya masa pregnant kn anak no 3 pun Dh 37 minggu baby still pusing2,xnk masuk jalan dia..last masa 40 minggu still sama,,doc bagi jalan suruh ceazer

Rasanya masih boleh lagi pusing tu. Usap2 perut, banyak berdoa dan pujuk baby supaya kepala engage ye. Good luck sis.

mama sy penah mcm tu.. tp alhamdulillah lps tu baby pusing ke position yg btl.. in sha Allah sis.. jgn risau

Normal. after 36 weeks baru la tak normal.. tapi positif jer sis.. bnykkan sujud..

Songsang la tu.... Bby minggu ke 20 kepla mty kbwah... Sy skrg 28w kpla bby mmg at bwah

5y ago

Amboi laju je cakap songsang, sure ke baby awk tak berpusing lg ?

doc sye ckp normal... sye pon mcm tu...nanti die pusing2 lg...

normal tu .. bnyakkan bersujud dan turun naik tangga

Normal..nnt bb pusing balik.in shaa Allah