Kedudukan bayi songsang..

Kawan2 ap perlu sy buat ya klu kedudukan bayi kita songsang.. Mcm mna nk pujuk bg kepala duduk bwah.. Jmpa doktor untuk scan 2 mggu lepas kepala dok atas.. Pastu jmpa misi, misi kta klu tekan kt perut klu keras tu kepala bby dok atas lh..sekrg sy tekan yaa keras kt ats.. . Btw sy dh 32 weeks.. Spa ad pglmn share yaa..

1 Balas

mcm sy dlu .sblm brsalin .doc buat ecv btlkn kedudukan bby.. alhamdulillah smua ok lepas tu😉

2y ago

*jika dapat doc jenis cermat keje nya...kita takkan rasa pape.. maaf ada tertypo nak taip takkan rasa pape..tp jadi rasa pape😅✌🏻